اقامت و مهاجرت به کانادا


کانادا یکی از زیباترین و توسعه یافته‌ترین کشورهاست و همین موضوع، افراد زیادی را برای اقامت و مهاجرت به کانادا ترغیب کرده است. این کشور که واقع در آمریکاست، برنامه‌های زیادی برای جذب سرمایه  و استعدادها از سرتاسر جهان دارد و طی همین سیاست‌ها، توانسته حتی از آمریکا و کشورهای اروپایی هم از نظر محبوبیت بین مهاجران، پیشی بگیرد. یک مزیت مهم که اشخاص زیادی را به برنامه ریزی برای اقامت و مهاجرت به کانادا تشویق کرده، روش‌های متنوعیست که برای اقدام وجود دارد؛ با هر سرمایه، ایده و استعدادی که داشته باشید میتوانید راهی برای اقامت در کانادا پیدا کنید.

چرا کانادا بهترین کشور برای مهاجرت است؟!

اگر بگوییم کانادا بهترین و مهاجرپذیرترین کشور در جهان است، مبالغه‌ای در کار نیست! وقتی می‌گوییم مهاجرپذیر یعنی دولت کانادا از طریق جذب مهاجر باعث پیشرفت و توسعه‌ی بیشتر کشور خود می‌شود و از طرفی امکانات و فراوانی را در اختیار مهاجرانش قرار می‌دهد تا اقامت در کانادا را تبدیل به هدف و رویای اشخاصی کند که به هر دلیلی به فکر ترک کشور خود هستند.

مزایا و معایب مهاجرت به کانادا

پیش از این، در یک مقاله به طور کامل به بررسی مزایا و معایب مهاجرت به کانادا پرداختیم که می‌توانید برای کسب اطلاعات دقیق به آن مراجعه کنید. اگر بخواهیم به طور کلی نتیجه‌گیری از این مقاله داشته باشیم باید گفت اگر تمکن مالی کافی برای پوشش هزینه‌های این کشور داشته باشید، زندگی آرام و مرفه در این کشور برایتان تضمین شده است و مزایای اقامت در کانادا آنقدر متعدد و حائز اهمیت است که می‌توان از معایب آن چشم‌پوشی کرد.

شرایط جدید ( 2023 ) مهاجرت به کانادا

اگر قصد مهاجرت به کانادا دارید و از این بابت مطمئن هستید، باید خبرهای خوبی به شما بدهیم. کشور کانادا تصمیم به پذیرش 1 میلیون و 500 هزار مهاجر بین سال‌های 2023 الی 2025 دارد.

قطعا با شنیدن این خبر برای تصمیمتان مصمم‌تر خواهید شد زیرا می‌دانید که شانس بیشتری برای مهاجرت به کانادا خواهید داشت.

در ادامه برنامه‌ی مهاجرتی منتشر شده از سوی کانادا را مشاهده می‌کنید که در آن به صورت طبقه بندی شده، تعداد پذیرش مهاهجران در هر سال مشخص شده است:

  1. در طی سال 2023 کانادا قصد پذیرش 465 هزار مهاجر جدید را دارد.
  2. همچنین در سال 2024 این تعداد به 486 هزار نفر رسیده و 486000 نفر می‌توانند به کانادا مهاجرت کنند.
  3. در سال پایانیِ این برنامه، کانادا قصد دارد تا در سال 2025 تعداد 500 هزار مهاجر جدید را بپزید.

کشور کانادا در سال 2021 با پذیرش 405 هزار مهاجر، رکورد دار جذب مهاجر بوده است.

این تعداد ورودی در هر سال، بین روش‌های مهاجرت به کانادا، تقسیم می‌شوند. در این بین سهم روش اکسپرس اینتری و برنامه مهاجرت استانی افزایش پیدا کرده که به شرح زیر می‌باشد:

اکسپرس اینتری:

  • در سال 2023: 82880 نفر
  • در سال 2024: 109020 نفر
  • در سال 2025: 114000 نفر

برنامه مهاجرت استانی:

  • در سال 2023: 105000 نفر
  • در سال 2024: 110000 نفر
  • در سال 2025: 117500 نفر

اسپانسرشیپ:

طبق برنامه‌ی اسپانسرشیپ که برای مهاجرت همسران و فرزندان است، کانادا قصد دارد تا در این سال‌ها، برای سال 2023، 28500 نفر، برای سال 2024، 34000 نفر و برای سال 2025، 36000 نفر را بپذیرد.

پناهندگی:

کشور کانادا در نظر دارد بخشی از این تعداد مهاجر را به اهداف بشردوستانه و پناهندگان اختصاص دهد. در این برنامه برای سال‌های 2023 و 2024 بالای 76000 نفر را می‌پذیرد اما این تعداد در سال 2025 به 72750 نفر کاهش می‌یابد.

روش‌ های مهاجرت به کانادا

کانادا سالهاست قصد دارد بخش عظیمی از کمبود جمعیت خود را از طریق جذب مهاجر جبران کند؛ طبق این برنامه تا چندین سال سیاست های جذب مهاجر اجرا خواهند شد. نکته ی مثبتی که در این برنامه ها وجود دارد این است که شما از هر قشر و گروهی که باشید رهی برای ورود به کانادا خواهید یافت؛ البته اگر شرایط و شایستگی‌های لازم را داشته باشید. لیست زیر شامل رو‌ش‌های مهاجرت به کاناداست که با کلیک روی هر کدام، میتوانید توضیحات مربوطه را مطالعه کنید.

مهاجرت کاری به کانادا

مهاجرت کاری به کانادا یک روش مناسب برای مهاجرت است چرا که کانادا به فکر جذب نیروی کار خبره و باتجربه‌ی خارجی از طریق روش‌های مختلف و همچنین جذب کارآفرین برای ایجاد اشتغال برای شهروندان کانادایی است. در سه سال آینده کانادا به دنبال جذب بیش از یک میلیون مهاجر است که بالغ بر ۶۰۰هزار نفر از آن‌ها، از طریق مهاجرت کاری اقدام خواهند کرد؛ با توجه به این توضیحات تعحب برانگیز نیست اگر بدانید ۶ روش‌ مهاجرت کاری به کانادا وجود دارد؛

  • فدرال
  • جاب آفر
  • مهاجرت استانی
  • ویزای کار بعد از اتمام تحصیل
  • کارآفرینی و استارتاپ
  • انتقال درون شرکتی

برخی از شرایط مهم و مشترک اخذ ویزای کار کانادا در جدول زیر آورده شده است؛

 
عنوان محدودیت
سن 50- سال
سابقه کاری 1+ سال
مدرک تحصیلی حداقل دیپلم
سطح زبان آیلتس 5+
امتیاز (از 100) 67

همانطور که گفته شد، کانادا در حال حاضر بازار کار خوبی دارد، اما طی یک آمار، موارد زیر بیشترین موقعیت‌های شغلی باز و بالاترین حقوق را دارند؛

  • مشاغل پزشکی و داروسازی
  • مشاغل مدیریتی و MBA
  • مشاغل حوزه فناوری
  • علوم مهندسی
  • مشاغل فنی
  • مالی و اداری
  • وکالت و حقوق
  • بازاریابی و ارتباط با مشتری

مهاجرت تحصیلی به کانادا

مهاجرت تحصیلی به کانادا از روش‌هایی است که به ویژه بین دانشجویان ایرانی، بسیار محبوب است. رنک علمی بالای دانشگاه‌های کانادا باعث شده تا هر دانشجویی در دنیا، آرزوی تحصیل در کانادا را داشته باشد.

مهاجرت تحصیلی به کانادا، به تنهایی نمی‌تواند تضمینی بر اخذ اقامت دائم باشد اما قطعا مقدمه‌ی خوبی برای رسیدن به آن است. مهاجرت تحصیلی اصولا در مقاطع ارشد و دکترا انجام می‌شود و در هر مقطع نیاز به معدل بالای ۱۴ مقطع قبلی و آیلتس حداقل ۶ دارید. هزینه تحصیل نیز بسته به مقطع و رشته تحصیلی متفاوت است. اگر می‌خواهید دقیق‌تر و جزئی‌تر درباره‌ی این روش مهاجرت بخوانید، شما را به مطالعه‌ی صفحه‌ی مهاجرت تحصیلی به کانادا دعوت می‌کنیم.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری کانادا به افرادی اعطا می‌شود که از طرق مختلف حد مشخصی از سرمایه را به اقتصاد این کشور تزریق کنند. رایج ترین روش‌های سرمایه‌گذاری عبارتند از استارتاپ، کارآفرینی و سرمایه گذاری استانی.

دو مورد اول به مدرک لیسانس، امتیاز کافی و حداکثر ۵۵ سال سن نیاز دارد اما سرمایه گذاری استانی هیچ یک از این شرایط را ندارد. در جدول زیر حداقل سرمایه مورد نیاز هر روش را بررسی می‌کنیم؛

 
عنوان حداقل سرمایه
استارتاپ 30 هزاردلار
کارآفرینی 100 هزار دلار
استان کبک 2.1 میلیون دلار
بریتیش کلمبیا 200 هزار دلار
نواسکوشیا 150 هزار دلار

همانطور که مشاهده کردید، ارزان ترین روش سرمایه گذاری در کانادا، تاسیس استارتاپ است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره میتوانید روی لینک کلیک کرده و مقاله‌ی ویزای استارتاپ کانادا را مطالعه کنید.

اکسپرس اینتری

اکسپرس اینتری از بهترین روش‌های مهاحرت به کانادا می‌باشد که همانطور که از نامش پیداست، سریعترین راه است و کاندیدهایی که از این طریق اقدام می‌کنند در کمتر از ۶ ماه موفق به کسب اقامت کانادا خواهند شد. سه جریان مختلف در برنامه اکسپرس اینتری تعریف شده که کانادا قصد دارد از طریق آن‌ها ۲۴۰/۰۰۰ مهاجر جذب کند. این سه جریان عبارتند از:

-کارگر ماهر فدرال (FSW)

-کلاس تجربه کانادایی (CEC)

-مشاغل ماهر کانادا (FST)

اگر واجد شرایط یکی از این سه جریان باشید، می‌توانید برای ساخت یک پروفایل آنلاین اقدام کنید که توسط دولت کانادا بررسی می‌شود و اگر امتیاز لازم را کسب کنید، دعوت‌نامه‌ای برایتان ارسال می‌شود. هزینه مهاجرت از طریق اکسپرس اینتری برای یک فرد ۲۳۰۰$ و برای یک زوج ۴۵۰۰$ کانادا است. به علاوه وجوه تسویه حساب و تمکن مالی که بستگی به جمعیت خانواده دارد.

مهاجرت از طریق پناهندگی

پناهنده به شخصی گفته می‌شود که به علت خطرات جانی‌ای که کشور A برایش ایجاد میکند، تصمیم به ترک آن گرفته و دیگر امکان بازگشت به آن را ندارد. در این صورت کشور B به کمک اسپانسرها به او اجازه اقامت می‌دهد. پناهندگی شامل دلایل مختلفی از جمله مذهبی، سیاسی، جنسی، نژادی و اجتماعی است. هزینه پناهندگی به کانادا، بسیار ناچیز است و شما تا یک سال از همه نظر تحت حمایت مالی خواهید بود‌ و حتی اگر پس از گذشت یک سال هم، مجددا نیازمند شناسایی شوید، از شما حمایت بیشتری خواهد شد.

مهاجرت از طریق ازدواج

برای مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج، باید با یک تبعه‌ی کانادا ازدواج کرده و یا ثابت کنید که او شریک زندگی شماست. فرد تبعه باید تعهد دهد که تا سه سال اسپانسر و حامی همسرش باشد. البته در صورتی که خود شخص حمایت شونده، تمکن مالی کافی را نداشنه باشد. شاید این روش بهترین روش مهاجرت نباشد اما نسبت به مهاجرت کاری و… سریعتر است.

لازم به ذکر است جهت اقدام به این روش مهاجرت، هر دو طرف باید بالای ۱۸ سال باشند و بتوانند اصالت رابطه خود را اثبات کنند. اگر ازدواج به جدایی ختم شود، اسپانسر تا سه سال نمی‌تواند اسپانسر شخص دیگری شود.

مهاجرت خانوادگی به کانادا

از آنجایی که فرهنگ کانادا به انسجام خانواده اهمیت زیادی میدهد، در اکثر روش‌های مهاجرت آن قادر خواهید بود که همسر قانونی و فرزندان وابسته (زیر ۲۲ سال مجرد) را همراه خود ببرید البته به شرطی که بتوانید تمکن مالی برای حمایت از آن‌ها را اثبات کنید. لازم به ذکر است فرزندان همسرتان هم، فرزند وابسته به شما محسوب می‌شوند.

نکته: حتی اگر بعد از مهاجرت طلاق بگیرید، تعهد مالی شما به همسرتان از بین نخواهد رفت.

مهاجرت از طریق برنامه‌های استانی

طی سال‌های اخیر، استان‌های مختلف کانادا، برنامه‌ای به نام برنامه نامزد استانی که به PNP معروف است را مطرح کرده و نیروهای کار خارجی جهت تکمیل بازار کار خود جذب می‌کنند. طی یک آمار از سایت Canadim در سال آینده بیش از ۸۳/۵۰۰ مهاجر از سر تا سر دنیا از این طریق به کانادا مهاجرت می‌کنند. برخی استان‌ها برای جذب نیروی خارجی حتما ارتباط نامزد با استان را مورد بررسی قرار می‌دهند امّا برخی دیگر صرفاً به تبحّر شخص برای تامین نیاز بازار آن استان توجه می‌کنند. بعد از اینکه توسط استان پذیرفته شدید، باید جهت اقامت دائم کانادا به دولت فدرال درخواست دهید. هزینه‌های مهاجرت به این روش تفاوت چندانی با اکسپرس اینتری ندارد و فقط چند قبض مازاد بر آن خواهید داشت.

برنامه‌های استانی برای مهاجرت به کانادا به شرح زیر است:

استان بریتیش کلمبیا:

بریتیش کلمبیا استانی در غرب کشور کانادا است. احتمالا نام شهر ونکوور را زیاد شنیده‌اید. جالب است بدانید که ونکوور مرکز استان بریتیش کلمبیا نیست! مرکز این استان شهر ویکتوریا است، اما شناخته شده‌ترین شهربریتیش کلمبیا، شهر ونکوور می‌باشد.

برای مهاجرت به بریتیش کلمبیا کانادا از طریق برنامه استانی، سه روش وجود دارد. هر یک از سه روش، اکسپرس اینتری، تخصص و مهارت ( اسکیل ایمیگریشن ) و کارآفرینی، شرایط خاص خود را دارند.

British Colombia

اکسپرس اینتری: این برنامه، همسو با اکسپرس اینتری فدرال است و حداقل امتیاز لازم این برنامه، 200 است. 4 برنامه‌ی زیر مجموعه‌ی اکسپرس اینتری بریتیش کلمبیا، نیرو‌های کاری متخصص، مهاجرت فارق التحصیلان بین المللی، متخصصان خدمات درمانی و فارغ التحصیلان ارشد و دکتری است.

تخصص و مهارت: این برنامه مختص نیروی ماهر و نیمه ماهر است. افراد مبتدی و نیمه ماهر نیاز به سابقه‌ی کار دارند ولی فارق التحصیلان بین المللی بسته به شغل درخواستی ممکن است نیازی به سابقه‌ی کاری نداشته باشند.

کارآفرینی: در این برنامه نیاز است که سرمایه گذاری در بریتیش کلمبیا کانادا انجام دهید. 2 زیر مجموعه‌ی این برنامه استانی، پایلوت منطقه‌های کارآفرین بریتیش کلمبیا و پروژه‌‌های استراتژیک بریتیش کلمبیا هستند.

استان انتاریو:

 مهاجرت به انتاریو کانادا یکی از محبوب‌ترین استان‌ها، می‌تواند از طریق برنامه استانی نیز صورت بگیرد. بسیاری از شرکت‌های بزرگ مانند اپل، کوکا کولا، گوگل و … در شهر تورنتو و سایر شهرهای این استان دفتر دارند.

برنامه استانی انتاریو، شامل سه برنامه‌ی اصلی برنامه‌ی اولویت‌های سرمایه انسانی انتاریو، برنامه‌ی جاب آفر یا پیشنهاد شغلی از کارفرما و برنامه‌ی کارآفرینی می‌باشد که هر یک شرایط مشخصی برای خود دارند.

ontario

برنامه‌ی اولویت‌های سرمایه انسانی انتاریو: این برنامه، خود دارای 2 برنامه‌ی فرعی اکسپرس اینتری و برنامه‌های گروه دانشجویان بین المللی است.

اکسپر اینتری نیز دارای سه زیر مجموعه است. اولویت‌های سرمایه انسانی _ اکسپرس انتری، نیروهای متخصص فرانسوی زبان _ اکسپرس انتری، نیروهای ماهر_ اکسپرس انتری برنامه‌های اکسپرس اینتری انتاریو هستند.برنامه‌های گروه دانشجویان بین المللی دارای دو زیر مجموعه، فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد، فارغ التحصیلان دکترا می‌باشد.

برنامه‌ی جاب آفر یا پیشنهاد شغلی از کارفرما: این برنامه مربوط به متخخصان و دانشجویان داخل و خارج کانادا است و 3 زیر مجموعه‌ی  کارگر خارجی دارای جاب افر، دانشجویان بین المللی با پیشنهاد، مشاغل مورد نیاز،  برنامه‌ی آزمایشی منطقه‌ای انتاریو را ساپورت می‌کند.

برنامه‌ی کارآفرینی: همانطور که از نام برنامه مشخص است، این برنامه نیاز به سرمایه گذاری یا تاسیس یک بیزینس جدید که به اقتصاد کانادا کمک کند، دارد.

استان آلبرتا:

مرکز استان آلبرتا که در غرب کشور کانادا واقع شده شهر ادمونتون و معروف‌ترین شهر آن کلگری است. مهاجرت به آلبرتا از طریق دو برنامه‌ی اصلی برای مهاجران متخصص امکان پذیر است؛ که هر یک از آن‌ها شامل زیر مجموعه و شرایط خاصی هستند.

نیروی کار: برنامه‌ی نیروی کار نیز دارای دو زیر مجموعه، اسکیل ورکر از طریق اکسپرس اینتری و فرصت آلبرتا است.هزینه‌ی اپلیکیشن برای فرصت آلبرتا 500 دلاراست. همچنین برای شرکت در برنامه‌ی اسکیل ورکر از طریق اکسپرس اینتری، متقاضی باید حداقل 300 امتیاز را داشته باشد.

Alberta

کارآفرینان: برنامه‌ی کارآفرینان آلبرتا، شامل 3 زیر مجموعه با عنوان‌های کارآفرینان مزرعه‌ای، فارغ التحصیلان آلبرتا و فارغ التحصیلان خارجی است.

برنامه‌ی کارآفرینان مزرعه‌ای برای کسانی است که سرمایه‌ی خود را در زمینه‌ی کشاورزی انجام می‌دهند. هزینه‌ی درخواست برای برنامه‌ی فارغ التحصیلان آلبرتا، 3500 دلار است. در برنامه‌ی فارغ التحصیلان خارجی نیز، اگر شرایط را داشته باشید، توصیه نامه‌ای از یکی از آطانس‌های تعیین شده دریافت خواهید کرد.

استان مانیتوبا:

این استان زیبا بین ساسکاچوان و انتاریو قرار دارد. فرصت‌های شغلی بسیاری در مانیتوبا وجود دارد و هزینه‌های زندگی اندک است. مهاجرت به مانیتوبا از طریق برنامه استانی، یک موقعیت عالی برای مهاجرت به کانادا است. این استان برای جذب افراد از طریق برنامه استانی، 5 برنامه‌ی اصلی دارد.

برنامه‌ی نیروی کار ماهر یا اسکیل ورکر خارجی، برنامه‌ی نیروی کار ماهر یا اسکیل ورکر مانیتوبا، برنامه‌ی تحصیلات بین المللی مانیتوبا، برنامه‌ی سرمایه گذاری در استان مانیتوبا، برنامه‌ی ابتکارات شهر موردن برنامه‌های اصلی استان مانیتوبا هستند.

manitoba

برای اطلاع دقیق از زیر مجموعه‌ها و شرایط و مشخصات هر زیر مجموعه از برناممه‌های اصلی به صفحه‌ی مهاجرت به مانیتوبا کانادا مراجعه کنید. در این صفحه به طور کامل و مفصل توضیحات مربوطه ارائه شده است.

همچنین هزینه‌های مربوط به  برنامه ها به این شرح است: برنامه‌ی اسکیل ورکر یا نیروی کار ماهر در مانیتوبا: 500 دلار، برنامه‌ی نیروی کار خارجی: 500 دلار، برنامه‌ی تحصیلات بین المللی مانیتوبا: 500 دلار، دسته بندیِ دانشجوی بین المللی کارآفرین: 2500 دلار، برنامه‌ی سرمایه گذاری تجاریِ مانیتوبا: 2500 دلار.

استان نوا اسکوشیا:

مهاجرت به نوا اسکوشیا کانادا، از طریق برنامه‌های استانی، بسیار متنوع و دارای مزایای زیادس است. به طور مثال برای این استان، نیازی به کسب امتیاز ندارید و یا به طور مثال سابقه‌ی کاری اندک، تاثیر منفی در روند پرونده‌ی شما ندارد.

برنامه استانی نوا اسکوشیا دارای 7 دسته بندی است. برنامه‌ی اولویت بازار کار نوا اسکوشیا، برنامه‌ی اولویت‌ بازار کار برای پزشکان، برنامه‌ی پزشکان، برنامه‌ی فارغ ‌التحصیلان مورد نیاز، برنامه‌ی اسکیل ورکر استان نوا اسکوشیا، برنامه‎‌ی مشاغل مورد نیاز، برنامه‌ی تجربه‌ی کار نوا اسکوشیا: اکسپرس انتری برنامه‌های اصلی مهاجرت استانی نوا اسکوشیا کانادا است.

Nova-scotia

به طور کلی رسیدگی به پرونده‌های برنامه استانی نوا اسکوشیا 2 الی 3 ماه زمان می‌برد. یک نکته‌ی طلایی برای این برنامه، این است که برای ایجاد پروفایل در اکسپرس اینتری، باید حتما مدرک زبان داشته باشید.

جالب است بدانید که برنامه مهاجرت استانی نوا اسکوشیا فاقد جدول امتیاز بندی است و نیازی ندارید یک حداقل امتیازی را کسب کرده و سپس برای این استان اقدام نمایید.

استان ساسکاچوان:

ساسکاچوان به دلیل سرعت رشد اقتصادی بالایی که دارد، مورد استقبال بسیاری از مهاجران قرار می‌گیرد. استان ساسکاچوان که در غرب کانادا قرار دارد، دارای آب و هوای آفتابی و مزارع طلایی گندم است. مهاجرت به ساسکاچوان کانادا از طریق برنامه استانی، یکی از بهترین تصمیماتی است که افراد می‌توانند بگیرند.

برنامه‌های اصلی مهاجرت استانی به ساسکاچوان به 3 دسته تقسیم می‌شوند. برنامه اسکیل ورکر ساسکاچوان، برنامه تجربه کاری ساسکاچوان، برنامه کارآفرینان و مزارع ( سرمایه گذاری در ساسکاچوان ) که هر یک دارای زیر مجموعه‌های خاص با شرایط خاص هستند.

Saskatchewan

برای اینکه بدانید امتیاز لازم برای استان ساسکاچوان را دارید یا خیر، نیاز است که جدول امتیاز بندی این استان را بررسی کرده و سپس اقدامات لازم را آغاز کنید.

برای مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استانی نیروی ماهر بین المللی ساسکاچوان، حداقل 60 و حداکثر 110 امتیاز کافی و مناسب است.

استان نیوبرانزویک:

استان نیوبرانزویک تنها استانی از کشور کاناداست که 2 زبان رسمی دارد. پایین بودن هزینه‌های مسکن و به طور کلی زندگی در نیوبرانزویک و همچنین وجود فرصت‌های شغلی زیاد، تعداد زیادی از افراد را به سمت این استان جذب می‌کند.

برای مهاجرت به نیوبرانزویک کانادا از طریق برنامه استانی، از 4 برنامه‌ی اصلی می‌توانید اقدام نمایید. برنامه‌ی اکسپرس اینتری نیوبرانزویک، برنامه‌ی نیروی ماهر نیوبرانزویک، برنامه‌ی ابتکار استراتژیک، برنامه‌ی سرمایه گذاری در نیوبرانزویک برنامه‌های اصلی این استان هستند.

New-Brunswick

حداقل امتیاز لازم برای استان نیوبرانزویک، 65 امتیاز است.

اگر به کانادا ممنوع الورود باشید، اگر به صورت غیر قانونی درون خاک کانادا حضور دارید، اگر درخواست پناهندگی شما هنوز رسیدگی نشده، اگر پرونده‌ی سرمایه گذاری شما در 2 سال اخیر در نیوبرانزویک به دلیل عدم صداقت ریجکت شده و اگر در 1 سال اخیر پرونده‌ی در جریان دیگری در سایر استان‌های کانادا داشته باشی، نمی‌توانید در برنامه استانی نیوبرانزویک شرکت کنید.

استان پرنس ادوارد:

جزیره‌ی پرنس ادوارد در بخش جنوب شرقی کشور کانادا واقع شده است. اولین شهرهای کانادا در این استان شکل گرفته بوده‌اند. به صورتی که محل تولد کشور کانادا را استان پرنس ادوارد می‌دانند.

مهاجرت به پرنس ادوارد کانادا، از طریق برنامه‌ی استانی مزایای بسیاری را برای افراد به همراه دارد.

Prince-Edward

برنامه استانی پرنس ادوارد شامل 5 دسته‌ی اصلی است. اکسپرس اینتری پرنس ادوراد، تاثیر نیروی کار پرنس ادوارد، مشاغل مورد نیاز پرنس ادوارد، سرمایه گذاری در استان پرنس ادوارد، برنامه‌ی مهاجرت به آتلانتیک از جمله‌ی آن‌ها می‌باشند.

گرچه ممکن است تصور کنید تنها ایرانیانی هستید که قصد مهاجرت به این جزیره را دارید، اما بهتر است بدانید که در سال 2016 میلادی، 230 نفر از افرادی که به این جزیره مهاجرت کرده اند، ایرانی بودند.

استان یوکان:

استان یوکان در بخش شمالی کشور کانادا قرار دارد و به دلیل نزدیکی به قطب شمالی، دارای سرمای طاقت فرسا است. ممکن است به این فکر کنید که با این شرایط، آیا مهاجرت به یوکان کانادا، مزیتی هم دارد؟ پاسخ بله است.

وجود معادن طلا، نفت، گاز و … ثروتی را برای ساکنین آن فراهم آورده که باعث شده سطح درآمد آن‌ها بالاتر از سایر استان‌های کانادا باشد.

Yukon

برنامه استانی یوکان شامل 4 برنامه‌ی اصلی است و هر یک شرایط خاص خود را دارند.

برنامه‌ی اکسپرس اینتری، برنامه‌ی نیروی متخصص، برنامه‌ی نیروی کار با تاثیر حیاتی و برنامه‌ی انتخاب از طریق کسب و کار روش‌های مهم ورود به استان یوکان کانادا هستند.

استان نیوفاندلند و لابرادور:

استان نیوفاندلند و لابرادور در شرقی‌ترین بخش کشور کانادا قرار دارد و مردمان آن دارای لهجه‌ی انگلیسی خاصی هستند.

مهاجرت به نیوفاندلند و لابرادورکانادا از طریق 5 برنامه‌ی اصلی این استان امکان پذیر است.

Newfoundland-and-Labrador

برنامه‌ی اسکیل ورکر از طریق اکسپرس اینتری، برنامه‌ی اسکیل ورکر نیوفاندلند و لابرادور، برنامه‌ی فارغ التحصیلان بین المللی، برنامه‌ی کارآفرینی در نیوفاندلند و لابرادور و برنامه‌ی مهاجرت به آتلانتیک، برنامه‌های اصلی استان لابرادور و نیوفاندلند هستند.

برای اطلاع از شرایط و مشخصات هر یک از برنامه ها می‌توانید به صفحه‌ی مهاجرت به نیوفاندلند و لابرادورکانادا مراجعه نمایید.

مناطق شمال غربی:

مهاجرت به مناطق شمال غربی کانادا از طریق 2 برنامه‌ی استانی امکان پذیر است. دو برنامه‌ی سرمایه گذاری ( برنامه‌ی تجاری شمال غربی ) و برنامه‌ی اکسپرس اینتری، برنامه‌های اصلی این مناطق برای جذب افراد سرمایه گذار است.

برنامه‌ی سرمایه گذاری در مناطق شمال غربی کانادا، از سیستم امتیازبندی پیروی نمی‌کند. یعنی اگر طرح ارائه شده توسط متقاضیِ کارآفرینی توسط مسئولین پذیرفته شود، برای اپلای رسمی، از شما دعوت خواهد شد.

Northwest-regions

برخی مشاغل مانند بیزینس‌های خانگی، توسعه‌ی املاک و مستغلات، رستوران‌های پیشنهادی محدوده‌ی شهر یلونایف، بیزینس‌های فصلی که سال کمتر از 6 ماه فعال هستند و … در لیست مشاغل قابل قبول برای سرمایه گذاری در مناطق شمال غربی کانادا قرار ندارند.

مراحل دریافت ویزای سرمایه گذاری در مناطق شمال غربی کانادا به این شرح است: مرحله اول: بررسی‌های اولیه. مرحله‌ی دوم: گسترش تحقیقات و مصاحبه‌ی حضوری. مرحله‌ی سوم: دریافت دعوت‌نامه. مرحله‌ی چهارم: ارسال درخواست رسمی به اداره‌ی مهاجرت مناطق شمال غربی. مرحله‌ی پنجم: بررسی درخواست. مرحله‌ی ششم: امضاء توافقنامه‌ی اجرایی و درخواست ویزای کار.

ویزای توریستی کانادا

کانادا سه نوع ویزای توریستی دارد؛ سینگل، مولتی و سوپر. که در مقاله‌ی ویزای توریستی کانادا مفصلاً درباره‌ی هر یک از آن‌ها توضیح داده‌ایم.البته ویزای توریستی به هر کسی داده نمی‌شود و برای دریافت آن باید؛

-از لحاظ جسمی و روحی سالم باشید.

-سابقه کیفری نداشته باشید.

-پاسپورت معتبر و مدت‌دار داشته باشید.

-به افسر ثابت کنید که در زمان مقرر کانادا را ترک خواهید کرد.

برای آشنایی بیشتر با سایر شرایط و انواع ویزای توریستی کانادا، روی لینک کلیک کنید.

از آن‌جایی که شما تعهد داده‌اید که به کشور خود باز خواهید گشت، اقدام برای تبدیل ویزای توریستی به ویزای کاری و..‌. جهت اقامت و مهاجرت به کانادا، اعتبار شما را خدشه دار میکند امّا با احتمال خیلی کمی ممکن است با درخواست شما موافقت شود.

شرایط مهاجرت به کانادا

با توجه به روش‌های گوناگون مهاجرت به کانادا که توضیح داده شد، شرایط هر روشی ممکن است با روش دیگر متفاوت باشد؛ چرا که هر راهی قوانین خود را دارد و در واقع طبق همین شرایط ویژه هر روش، روش مناسب برای هر شخص به او پیشنهاد می‌شود. شرایطی که برای مهاجرت به کانادا باید مورد بررسی قرار بگیرند، در ادامه آورده شده است:

شرایط سنی

سن، یکی از المان‌هایی است که در هر روش با روش دیگر متفاوت است و حتی در روش مهاجرت تحصیلی، مهاجرت برای هر مقطع، محدودیت سنی خاص خود را دارد. اما در حالت کلی در اکثر روش‌ها، سن یک محدودیت شناسایی نمی‌شود و سن مناسب تنها یک پوئن مثبت محسوب می‌شود.

شرایط اقامت و مهاجرت به کانادا

مدرک زبان

قبل از مهاجرت به هر کشوری، بهتر است با زبان رسمی آن کشور آشنا شویم تا در برقراری ارتباط و روزمرگی‌ها به چالش برنخوریم! تسلط به زبان انگلیسی و گاهاً فرانسوی در جریان مهاجرت به کانادا ضروری است امّا در اکثر روش‌ها بدون مدرک رسمی زبان و آیلتس هم می‌توان برای مهاجرت اقدام کرد.

مدرک دانشگاهی و دانشگاه‌های مورد تایید

در اکثر روش‌های سرمایه گذاری و..‌‌. نداشتن مدرک دانشگاهی تاثیر چندانی ندارد‌. امّا برای مهاجرت تحصیلی به کانادا باید در هر مقطع، مدرک مقطع پیشین را با معدل حداقل ۱۴ داشته باشید. در ضمن سطح علمی و رزومه‌ی شما، از دانشگاه مبدا شما اهمیت بیشتری دارد.

 

بیشتر بخوانید: شرایط دریافت ویزای استارت آپ کانادا

وضعیت تاهل

وضعیت تاهل متقاضی، اهمیت چندانی در روند مهاجرت ندارد و حتی در برخی روش‌ها می‌توانید ویزای همراه داشته باشید و در صورت وجود تمکن مالی، به همراه خانواده مهاجرت کنید.

وضعیت سربازی

همانطور که میدانید، اگر مشمول سربازی باشید، حق خروج از کشور را ندارید اما می‌توانید با خریدن سربازی یا گرو گذاشتن وثیقه، موفق به اخذ پاسپورت شوید.

هزینه مهاجرت به کانادا

هزینه‌های مهاجرت به کانادا، با در نظر گرفتن فاکتورهای زیادی، متغیر است. در صفحه‌ی تحصیل در کانادا، به صورت مفصل از هزینه‌های مربوط به اپلای تحصیلی و زندگی دانشجویی صحبت کردیم. برای کسب اطلاعات درباره‌ی ویزای استارتاپ کانادا هم می‌توانید به صفحه‌ی لینک شده، مراجعه کنید؛ میزان سرمایه‌ی مورد نیاز برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، پیش از این در جدولی به صورت کلی آورده شد. در این قسمت قصد داریم هزینه‌های اکسپرس اینتری که ارزان‌ترین روش مهاجرت به کانادا محسوب می‌شود را مطرح کنیم. اطلاعات جدول زیر برگرفته از صفحه‌ی اکسپرس اینتری می‌باشد.

 
عنوان حداقل سرمایه
آزمون زبان 300 دلار
ارزیابی و تایید مدارک آموزشی 200 دلار
بیومتریک 85 دلار
هزینه معاینه پزشکی بزرگسالان: 450 دلار

کودکان: 250 دلار

گواهی عدم سوء‌پیشینه 100 دلار
هزینه‌های دولتی بزرگسالان: 1325 دلار

کودکان: 225 دلار

 

هزینه زندگی در کانادا

وقتی مهاجرت انجام می‌شود و موفق به کسب اقامت کانادا می‌شوید، با هزینه‌های روزمره‌ی زندگی رو به رو می‌شوید که ممکن است در ابتدا برایتان سرسام‌آور باشد؛ امّا فراموش نکنید که اولا به هر میزان هزینه‌ای که پرداخت می‌کنید، خدمات و محصولات با کیفیت مدنظرتان را دریافت خواهید کرد و ثانیاً درآمد شما هم کفایت این هزینه‌ها را خواهد کرد. برای تخمین هزینه‌های زندگی در کانادا، می‌توانید جدول زیر را چک کنید.

 
عنوان هزینه حدودی
حداقل اجاره ماهیانه آپارتمان دو خواب 915$
خوراک روزمره هر نفر 280$
حمل و نقل هر شخص 88$
بیمه درمان هر نفر 40$
تحصیل فرزندان بستگی به مقطع و استان دارد.
تفریحات هر نفر 100$

امتیاز مهاجرت به کانادا

همانطور که گفته شد اکسپرس اینتری به علت سرعت بالای نتیجه دهی و هزینه‌ی نسبتا پایین آن در مقایسه با سایر روش‌های مهاجرت، با اقبال زیادی رو به رو شده است. یکی از جریان‌های این روش FSW است که اگر بخواهید از طریق آن اقدام کنید، باید دو مرحله را طی کرده و در هر مرحله امتیاز کافی را کسب کنید.

مرحله اول:

در این مرحله طبق جدول زیر به شما امتیازاتی تعلق میگیرد که حداقل امتیاز برای ورود به مرحله‌ی بعد ۶۷ امتیاز است.

 
عنوان امتیاز
میزان تحصیلات 25
تبحر در انگلیسی و فرانسوی 28
تجربه کاری 15
سن 12
پیشنهاد کاری 10
انطباق پذیری 10
مجموع 100

مرحله دوم:

بعد از گذشتن از مرحله‌ی اول وارد مرحله دوم یا اصطلاحاً Pool خواهید شد. مجموع امتیازات این مرحله ۱۲۰۰ امتیاز است که نیمی از آن مربوط به اطلاعات شخصی و نیم دیگر آن مربوط به پیشنهاد کاری‌ای است که در کانادا دارید. که جدول امتیازات مربوط به آن، به شکل زیر است:

 
عنوان امتیاز با همسر امتیاز بدون همسر
سن 100 110
تحصیلات 140 150
زبان 150 160
تجربه کاری کانادایی 70 80

توجه داشته باشید که پروفایل شما تا یک سال در استخر می‌ماند و در طول آن، ۲۵ بار چک و رتبه دهی می‌شود. اگر تا یک سال پذیرفته نشدید، از استخر خارج شده و باید از مرحله ۱، شروع به پیشبرد کارها کنید.

مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت به کانادا

قبل از شروع مسیر مهاجرت، بهتر است بدانید که به چه مدارکی نیاز دارید تا از همان ابتدا، شروع به تهیه و جمع‌آوری آن‌ها کنید. موارد زیر از جمله مدارکی هستند که قطعاً به آن‌ها نیاز خواهید داشت، البته در هر روش مهاجرتی ممکن است به طور خاص، مدارک دیگری نیز مورد نیاز باشد.

  • پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه
  • نامه تمکن مالی
  • فرم‌های مربوطه
  • تاییدیه Positive labour Market Opinion
  • ترجمه مدارک اصلی
  • دعوتنامه‌ی کاری یا پذیرش دانشگاه
  • مدرک زبان انگلیسی و گاهاً فرانسوی
  • چند قطعه عکس

پاسپورت کانادا

پاسپورت کانادا، یکی از معتبرترین پاسپورت‌های جهان است که در چند سال اخیر رتبه‌ی آن همواره تک رقمی بوده است. در سال ۲۰۲۲ رتبه‌ی آن از طرف سایت Passportindex، پنجم جهان اعلام شده و این به آن معناست که افرادی که دارای پاسپورت کانادا باشند می‌توانند بدون ویزا به ۱۶۰ کشور جهان و از کشورهای باقی مانده به ۴۵ کشور هم با ویزا فرودگاهی بدون محدودیت بروند.

مزایا و معایب مهاجرت به کانادا

یک موضوع مهم که باید قبل از هر اقدامی برای مهاجرت به کانادا در نظر بگیرید، این است که بدانید تصمیمی که می‌گیرید چه عواقبی برایتان دارد. دانستن مزایا و معایب مهاجرت به کانادا از اهمیت بالایی برخوردار است.

تعدادی از مزایای مهاجرت به کانادا را به صورت تیتروار در لیست زیر مشاهده می‌کنید:

  • امنیت اقتصادی
  • پایین بودن نرخ بیکاری
  • بالا بودن شاخصه‌های صلاحیت زندگی شخصی و اهداف اجتماعی
  • پایین بودن نرخ جرم و جنایت و امنیت بالا
  • جامعه‌ی مهاجر پذیر
  • تنوع فرهنگی بالا
  • طبیعت بکر و آب و هوای 4 فصل
  • قوانین سازماندهی شده برای حمایت از مهاجران

مهاجرت به کانادا هم مانند هر کشور دیگری معایب خاص خود را دارد، در هر صورت باید قبل از اخذ تصمیمی به این مهمی، همه‌ی جوانب را بسنجید. در ادامه به برخی از معایب مهاجرت به کانادا اشاره می‌کنیم:

  • بازار کار پر رقابت
  • هزینه‌های بالای زندگی
  • بالا بودن هزینه‌ی مسکن
  • نیاز به تسلط به زبان ( انگلیسی – فرانسوی )
  • هزینه‌ی بالای تحصیل
  • زمستان‌های سرد و طولانی

پشیمانی از مهاجرت به کانادا

در برخی مواقع، افراد پس از مهاجرت دچار پشیمانی از مهاجرت به کانادا می‌شوند. این مسئله معمولا گذرا است. با توجه به بررسی‌های به عمل آمده، عمدتا از سرمای شدید کانادا، فرانسوی زبان بودن برخی استان‌ها و … شکایت دارند.

برخی دیگر از افراد نیز به دلیل وابستگی زیادی که به اقوام درجه یک خود دارند این احساسات را تجربه می‌کنند اما به مرور زمان، با مشاهده‌ی مزایای زندگی در کانادا، احساس پشیمانی آن‌ها فروکش می‌کند.

تجربه مهاجرت و زندگی در کانادا

یکی از بهترین و موثق‌ترین راه‌ها برای کسب اطلاعات درباره‌ی زندگی در کانادا برای افرادی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند، پرس و جو از افراد مختلفی که تجربه‌ی مهاجرت و زندگی در کانادا را داشته‌اند، است.

کیفیت مهاجرت و زندگی در هر کشوری، از دید افراد مختلف، متفاوت است. زیرا این موضوع یک امر سلیقه‌ای است و فرد با فرد دیگر متفاوت می‌باشد. به طور مثال ممکن است کسی تمام عمر خود را در مناطق گرمسیر زندگی کرده باشد و نتواند سرمای شدید و طولانی کانادا را تحمل کند و بالعکس ممکن است فردی با وجود اینکه ساکن مناطق گرم بوده، به آسانی بتواند در سرما زندگی کرده و حتی لذت ببرد.

امتیاز مهاجرت به کانادا

فرم ارزیابی مهاجرت

اقامت و مهاجرت به کانادا، رویایی است که بسیاری از ما در سر داریم. امّا این هدف در کنار مزایایی که دارد، شرایط خاصی هم دارد. اگر میخواهید شانس خود برای اقامت و مهاجرت به کانادا را امکان‌سنجی کنید، فرم زیر را پر کنید.

آخرین مقالات اقامت و مهاجرت به کانادا

life-experience-and-immigration-to-canada-1

تجربه مهاجرت و زندگی در کانادا

تجربه‌ی زندگی و مهاجرت به کانادا، از دید بسیاری از افراد ...
canadian-states-1

ایالت های کانادا

کشور کانادا متشکل از 10 استان یا ایالت ( Province ) و 3 قلمرو ...
پشیمانی از مهاجرت به کانادا

پشیمانی از مهاجرت به کانادا

کانادا مانند هر کشور دیگری معایب و مشکلاتی که دارد میتواند شما ...
نکات قبل از مهاجرت به کانادا

نکات قبل از مهاجرت به کانادا

اگر قصد مهاجرت به کانادا را دارید بهتر است نکاتی را راجب ...
مزایا و معایب مهاجرت به کانادا

مزایا و معایب مهاجرت به کانادا

کانادا کشوری واقع در قاره‌ی آمریکاست که بنا به شرایط مناسب ...
imigration-to-the-northwest-territories-of-canada-1

مهاجرت به مناطق شمال غربی کانادا

برنامه‌ی مهاجرت استانی مناطق شمال غربی کانادا، شامل دو برنامه‌ی ...

سوالات متداول اقامت و مهاجرت به کانادا

هزینه مهاجرت به کانادا چقدر است؟

برای مهاجرت به کانادا روش‌های بسیاری وجود دارد و هزینه‌ی هر روش با دیگری متفاوت است. همچنین به دلیل نوسانات ارزی، نمیتوان مبلغ دقیقی را اعلام کرد.
شما میتوانید با کارشناسان ما تماس گرفته، نیازها و اهدافتان را مطرح کرده و با توجه به موقعیت و شرایطتان از هزینه‌ی مهاجرت به کانادا مطلع شوید.

آیا می‌توان به صورت رایگان به کانادا مهاجرت کرد؟

روش‌هایی برای مهاجرت به کانادا وجود دارد که شما با کمترین میزان سرمایه می‌توان به این کشور وارد شوید.
از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به جاب آفر، دریافت بورسیه تحصیلی، au pair، همکاری داوطلبانه و … اشاره کرد.

ارزانترین راه مهاجرت به کانادا چیست؟

از ارزان‌ترین روش‌های مهاجرت به کانادا، می‌توان به اسپانسرشیپ، ازدواج و پناهندگی اشاره کرد.
گرچه پناهندگی به نظر آسان و ارزان می‌رسد، اما برای پذیرش پناهندگان معضلاتی وجود دارد. به همین دلیل اکثرا جزو آخرین راه‌ها برای مهاجرت قرار می‌گیرد.

5/5 - (18 امتیاز)

دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *